Çevre ve Şehircilik İl Müdürü değişti

TAKİP ET

Bingöl'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde sessiz değişim oldu

Bingöl’de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde sessiz değişim oldu. Birkaç yıldır İl Müdürü olarak görev yapan Abdulkadir Arslanboğa’nın yerine Batman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İmar-Planlama Şube Müdürü İsa Gülgür atandı.

Ocak ayı sonunda görevi devralan Gülgür, makamında ziyaretleri de kabul etmeye başladı. Gülgür’ü, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ziyaret etti.

Gülgür, çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

İSA GÜLGÜR KİMDİR?

1969 yılında Mardin ili Midyat ilçesinde doğdu.

İlk, orta ve lise öğretimini batman İlinde tamamladıktan sonra 1993 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

1992-1993 yıllarında İnterpress basın yayın şirketinde Bilgi İşlem müdürlüğü yaptı.

1997-2002 yıllarında Batman Milli Eğitim Müdürlüğünde Sınıf öğretmenliği görevini yaptı.

2002-2010 yılları arsında Batman Bayındırlık ve İskân Müdürlüğünde Harita Mühendisi,

2010-2022 yılları arasında İmar Planlama şube müdürlüğü,

2016-2019 yıllarında Batman Belediyesi Meclis Üyeliği

2020-2022 yılları arasında Batman Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü vekilliği görevini yaptıktan sonra 24 Ocak 2022 tarihinde Bingöl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü olarak görev yapmaktadır kendisi evli ve 1 çocuk babasıdır.

Haber Merkezi

Anlık gelişmeleri takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Twitter

Facebook

Instagram

Abdulkadir Arslanboğa Bingöl Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İsa Gülgür