Doğa Koleji Akademik Başarısını Bingöl'e Taşıyor

TAKİP ET

Doğa Koleji bilinen eğitim kalitesini Bingöllü öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor

Doğa Koleji bilinen eğitim kalitesini Bingöllü öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Bingöl Doğa Koleji’nin tanıtım toplantısına Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, okul kurucusu Mehmet Atalay ile Doğa Koleji yöneticileri katıldı.

Başarı grafiğini her zaman yukarı taşımayı misyon edinen Doğa Koleji, Bingöl’de 2018-1019 yılında eğitim hizmeti vermeye hazırlanıyor. Eğitim sektöründe eğitim kalitesini belirleyen Doğa Koleji kapılarını Bingöllü öğrencilere açıyor.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılacak Bingöl Doğa Koleji kampüsü akademik başarılarla adından söz ettirecek. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “açacağımız kampüsün diğer okullarımızdan farkı olmayacağı gibi, akademik başarılarıyla göz dolduran bir okul olacaktır” dedi. Bingöl Doğa Koleji kurucusu Mehmet ATALAY ise Bingöllü öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunacakları için oldukça gururlu ve heyecanlı olduklarını dile getirdi.

BİNGÖL’DE DOĞA RÜZGARI

Eğitimde kalite ve başarıya odaklanan Doğa Koleji zincirine, Bingöllü öğrencilerin de katılmasından çok mutlu olduklarını dile getiren Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Sağlam adımlarla eğitimdeki yatırımlarımıza devam ederek istikrarı elden bırakmadan büyüyoruz.” dedi. Lüle, Bingöl’de yeni açılacak kampüsün büyük şehirlerdeki kampüslerden hem fiziki hem de akademik olarak hiçbir farkı olmayacağını belirtti.

Doğa Koleji lisedeki t-MBA modeli, İngilizce eğitimine verdiği önem, akademik başarısı ve 3S’i (sanat, spor ve sosyal faaliyet) ile Bingöllü öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak. Akademik yayınlarını da kendi içerisinde hazırlayan Doğa Koleji, öğrencilerini geleceğin liderleri olarak yetiştirmeye devam ediyor.

Yabancı Dil artık tüm eğitim kurumlarında önem verilen bir derstir diyen Lüle Doğa’da farkı şöyle açıkladı: “Doğa Kolejinde yabancı dil için özel müfredat geliştirilmiş olup eğitimi anaokulundan başlanmaktadır.”

Lüle, “Mutlu çocuk öğrenir, yetişkin olunca da üretir” felsefesiyle ilerlediklerini öğrencilerin başta bilim ve teknoloji olmak üzere kendi dünyalarını keşfetmesini sağladıklarını kaydetti. Lüle, eğitim sisteminde yenilikçi yaklaşımlara dikkat çekerek tüm öğrencilere aynı kalitede öğrenim hakkı tanıdıklarını vurguladı. Doğa Koleji’nin eğitim kalitesini Anadolu’nun her yerinde yaygınlaştıracaklarını belirten Lüle, “Bingöl’de Doğa rüzgarı esecek” dedi.

BİNGÖL DOĞA, BİR OKULDAN DAHA FAZLASINI SUNUYOR

Doğa Koleji, 2018-2019 eğitim döneminde Bingöl'de açılarak, hem eğitim kalitesiyle, ayrıcalıklı eğitim sistemiyle ve okul fiziki şartları ile bir okuldan daha fazlasını sunacak. Doğa Koleji Bingöl Kampüsü ana sınıfı, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi ve fen lisesinden oluşan 40 derslik ve 1000 öğrenci kapasitesine sahip. Konferans salonu, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, hayvanat bahçesi, botanik bahçe, aile piknik alanı ve binicilik olmak üzere toplam 26.000 m2 alana kurulacak olan kampüs binası 9.000 m2 kapalı alanda eğitim verecek. Doğa Koleji Bingöl’de modern eğitim tekniklerini kullanarak ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlayarak başarı grafiğini yükseltecek.

Doğa Koleji Akademik Başarısını Bingöl’e Taşıyor