Elazığ için yardım kampanyası başlatıldı

TAKİP ET

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından Bingöl Belediyesi, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ile Bingöl Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde yardım kampanyası başlatıldı

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından Bingöl Belediyesi, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ile Bingöl Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında battaniye, tüplü ve elektrikli soba toplanacak, depremzedelerin acil ihtiyaçları karşılanacak. 

Cumartesi günü 09.00 itibariyle yardımların toplanacağını belirten Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan: “Cumartesi sabahı saat 09.00 itibariyle yardımlar kabul edilecektir. Kişi, esnaf, kurum, kuruluşlar, yardımlarını belirtilen saat itibariyle Düzağaç'ta bulunan Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda görevlilerimize teslim edebilirler. Ayrıca Bingöl depreminden sonra elinde Kızılay ve AFAD çadırı bulunan vatandaşlarımız bu çadırları AFAD İl Müdürlüğü'ne teslim edebilirler” dedi.

Başkan Arıkan, yardımın kısa sürede toplanarak Elazığ'a ulaştırılması içi çalışmaların süreceğini ekledi.

Elazığ için yardım kampanyası başlatıldı