Karlıova'ya Yenidoğan Kuvözü ve Ambulans
Karlıova Ak Parti ilçe Başkanı İlyas Bingöl, Karlıova'da 112 servislerinin ikiye çıkarıldığını ve İlçe Devlet Hastanesi'ne yeni doğan kuvözü getirileceğini açıkladı
Karlıova Ak Parti ilçe Başkanı İlyas Bingöl, Karlıova’da 112 servislerinin ikiye çıkarıldığını ve İlçe Devlet Hastanesi’ne yeni doğan kuvözü getirileceğini açıkladı.
İlçede yıllardır yaşanan 112 servis sıkıntısından dolayı birçok zamanlar hastaların Bingöl’e nakli esnasında Ilıcalar beldesinden ambulans isteniyordu. Ayrıca ilçe hastanesinde yeni doğan kuvözü bulunmuyordu. Bundan dolayı birçok girişimde bulunduklarını söyleyen Ak Parti ilçe Başkanı İlyas Bingöl il sağlık müdürlüğüne ve 112 servisi Bingöl yetkililerine teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Karlıova’da personel sıkıntısından dolayı tek ekiplik 112 acil servis ekibi calistırılyordu ihtiyaç halinde ılıcalar ve merkezden ekip yollanıyordu 11 Eylülden itibaren her hafta pazartesi çarşamba ve cuma günleri 2 ekip çalışacak ve ılıcalar yine takviye ekip olarak yardımcı olacak” dedi.
İlyas Bingöl ayrıca Karlıova’dan Bingöl merkeze veya çevre illere yapılan yeni doğan hasta sevklerinde sıkıntı yaşandığının dile getirdiklerini gerekli yerlere söyleyerek bu sıkıntının da il sağlık müdürünün çabaları ile aştığını ifade etti. İlçeye Tam teşekküllü yeni bir yeni doğan kuvözünü Karlıova devlet hastanesine kazandırdıklarını söyleyerek önümüzdeki günlerde hastanemize getirileceğinin müjdesini verdi. Emeği geçen herkese teşekkür eden İlyas Bingöl ilçemiz için hizmetlerimize durmadan ve yılmadan hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. (Karlıova Haber)