Kent Konseyi'nden BTSO Başkanı Çintay'a Ziyaret
Bingöl Kent Konseyi Başkanı Yunus Kuyuldar, Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Mahmud Arda, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkan Vekili ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Baynal, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Keray, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nevin Evliyaoğlu ile TOBB Bingöl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mehmet Temiz, BTSO Başkanı Kadir Çintay'ı ziyaret etti.
Ziyarette, kentin sürdürülebilir gelişimi için girişimcilik, kadınların iş gücüne katılımı, gençlerin istihdamı ve sosyal yaşamın güçlendirilmesine yönelik ortak projeler ele alındı. Bingöl iş dünyasının dinamizmi ile Kent Konseyi’nin vizyonunu bir araya getirerek daha güçlü bir sinerji oluşturulmasının hedeflendiği belirtildi.
Başkan Kadir Çintay, nazik ziyaretlerinden dolayı Kent Konseyi yönetimine teşekkür ederek, “Kentimizin geleceği için ortak akılla yapılacak her çalışmayı önemsiyoruz. Birlikte yürütülecek projelerin şehrimize önemli katkılar sunacağına inanıyorum” dedi.