Özel Gereksinimli Çocuğa Tekerlekli Sandalye Desteği
Birlik ve Beraberlik Federasyonu Bingöl İl Başkanlığı, ihtiyaç sahibi bir çocuğun yaşamını kolaylaştırmak amacıyla temin ettiği özel donanımlı tekerlekli sandalyeyi ailesine teslim etti.
Federasyon Bingöl İl Başkanı Çilem Bozkuş ve İl Başkan Yardımcısı Ömer Yılmaz’ın girişimleriyle yürütülen çalışma kapsamında, ihtiyaç duyulan tekerlekli sandalye iş insanı Mustafa Korkutata’nın desteğiyle temin edildi.
Özel donanımlı sandalye, federasyon yöneticileri tarafından ihtiyaç sahibi ailenin evinde teslim edilirken, destek aile tarafından memnuniyetle karşılandı.
Dayanışma Mesajı
Federasyon İl Başkanı Çilem Bozkuş ve İl Başkan Yardımcısı Ömer Yılmaz, ihtiyaç sahibi vatandaşların ve çocukların yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, katkılarından dolayı iş insanı Mustafa Korkutata’ya teşekkür etti.
Federasyondan yapılan açıklamada, Bingöl’de yardımlaşma ve dayanışma çalışmalarının sürdürüleceği ifade edildi.