PTT Yaz kampanyasını Yılsonuna Kadar Uzattı

TAKİP ET

Bingöl PTT Başmüdürlüğü, yaz ayı içinde APS kurye, posta kargosu ve kargo gönderilerine mevcut Posta ve Telgraf Ücret Tarifesi üzerinden yüzde 25 oranındaki indirimini 31 Aralık 2018 tarihine kadar uz

Bingöl PTT Başmüdürlüğü, yaz ayı içinde APS kurye, posta kargosu ve kargo gönderilerine mevcut Posta ve Telgraf Ücret Tarifesi üzerinden yüzde 25 oranındaki indirimini 31 Aralık 2018 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), Bingöl Başmüdürlüğü, yaz ayına özel kampanya başlattıklarını açıkladı.

Yapılan açıklamada; “İçimizi ısıtan ve enerjimizi yükselten yaz aylarında yüzümüzdeki gülümsemeyi daha da artıracak dev bir indirim kampanyasına imza attı. Şirket, 24 Mayıs 2018 Perşembe günü başlattığı ve 31 Ağustos 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar sürdüreceği kampanyayı 31.12.2018 tarihine kadar uzattı. Yaygın ve kaliteli hizmete indirimli ulaşma imkanı Birçok özel günde indirimin uygulanacağın belirtilen açıklamada; “Özel gün ve haftalarda çeşitli kampanyalar düzenleyerek sevinçlerin katlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine katkıda bulunan PTT A.Ş., bu çerçevede dini bayramlar, yılbaşı, Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü, Öğretmenler Günü ve kendi kuruluş yıl dönümü olan 23 Ekim'den önceki 5 iş günü içinde postaya verilen yurt içi APS kurye ve posta kargosu gönderilerine yüzde 25 oranında indirim gerçekleştiriyor. PTT bu uygulamasının kapsam ve süresini 31.12.2018 tarihine kadar uzatarak kampanyayı müşteri memnuniyetinin artırılmasına yönelik olan söz konusu kampanya, bireysel gönderilerde yüzde 25 oranında indirim sağlayacak olup, önümüzdeki bu aylarda hem aile bütçelerine katkıda bulunacak hem de vatandaşların PTT'nin yaygın, güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmetlerinden indirimli bir şekilde faydalanmasına imkan tanıyacak” ifadelerine yer verildi.

PTT Yaz kampanyasını Yılsonuna Kadar Uzattı