TEOG'da 2 Bingöllü Türkiye Birincisi

TAKİP ET

Dönem Hükümeti Kalkınma Bakanlığı görevini yapan Bingöl Ak Parti Milletvekili Cevdet Yılmaz, adının verildiği TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu'nda öğrencilere karne dağıttı

    Dönem Hükümeti Kalkınma Bakanlığı görevini yapan Bingöl Ak Parti Milletvekili Cevdet Yılmaz, adının verildiği TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu’nda öğrencilere karne dağıttı. Karne dağıtım törenine Cevdet Yılmaz’ın yanı sıra Ak Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bingöl belediye Başkanı Yücel Barakazi, Ak Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, diğer kurum amirleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

TEOG BİRİNCİLERİNE HEDİYE

Karne dağıtım töreninin ardından Bingöl’de TEOG sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak birinci olan Şevin Aybek ile TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu öğrencisi Nudem Tekin’e bisiklet ve yarım altın hediye edildi.

Okul bahçesinde konuşan Cevdet Yılmaz, adının verildiği okuldan tüm soruları doğru yanıtlayan bir öğrencinin olduğunu 65. Dönem Milli Eğitim Bakanı ismet Yılmaz’ın kendisine gönderdiği bir mesajla öğrendiğini söyledi.

Yılmaz, konuşmasında şunları söyledi:

“Bugün karne günü, karne alan tüm çocuklarımızı yürekten tebrik ediyorum. Notları ne olursa olsun, notları kırık olsun ama kalpleri kırık olmasın. Bu kadar çalıştınız, dinlenmeyi de hak ettiniz tabi. Hepinize iyi tatiller diliyorum.  Son 13 – 14 senedir eğitime çok büyük önem verdik. Hükümetlerimiz büyük yatırımlar yaptılar. Bingöl’ümüz de bu anlamda payını aldı. Eğitimde en fazla yatırım yapılan illerden biri oldu. Bunun için de, geçmişte Başbakanlığımızı yapan, bugün Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Sizler çalışacaksınız, bizler de destek olacağız. Çok daha iyi yerlere ulaşacağız inşallah. Bu sene güzel bir haber daha aldık doğrusu, geçenlerde Milli Eğitim Bakanımız bana Whatsapp’tan mesaj gönderdi. Ben de görünce çok sevindim. ‘TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu’ndan Türkiye birincisi var, tebrik ederim’ diye bir mesaj gönderdi, İsmet Yılmaz Bakanımız.  Çok sevindim gerçekten, hepinizin adına. Aslıda bu okuldan çıkan bir birinci, bütün okulu, bütün Bingöl’ü temsil ediyor.”

bingöl haber bingöl haberleri çapakçur gazetesi teog bingöl teog sonuçları TEOG’da 2 Bingöllü Türkiye Birincisi