Vali Ekinci, Kermese Katıldı

TAKİP ET

Vali Kadir Ekinci, Türkiye Eğitim ve Kültür Derneği Bingöl Şubesince Bahçelievler Öğrenci Yurtlarında kalan öğrenciler için düzenlenen Kermese katıldı

Vali Kadir Ekinci, Türkiye Eğitim ve Kültür Derneği Bingöl Şubesince Bahçelievler Öğrenci Yurtlarında kalan öğrenciler için düzenlenen Kermese katıldı.

Yenişehir Mahallesi Genç Caddesindeki bir işletmede gerçekleşen programa Vali Ekinci’nin yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, kurum müdürleri, aileler ve öğrenciler katıldı. Bahçelievler Öğrenci Yurtları adına düzenlenen Kermes stantlarını ziyaret eden ve sergilenen ürünleri inceleyen Vali Ekinci, Kermes hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yardımlaşma ve dayanışma duygularının yoğun yaşandığı kermeste bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Ekinci, ‘Öğrenci velilerinin ve mahalledeki ailelerin büyük bir duyarlılık ile hazırladıkları kermeste emeği geçen ailelere ve katkıda bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ederim’ dedi.