Apart oteli sağlık ve emniyet çalışanlarına tahsis etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş adamı Muhammed Mirhan, Ramazan ayı ve bayramı boyunca koronavirüs nedeniyle evlerine gidemeyen sağlık ve emniyet personeli için Karlıova’daki apartının kapılarını açtı.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele aralıksız bir şekilde sürerken, Bingöllü İş adamı Mimar Muhammed Mirhan, Karlıova’daki apartının kapılarını sağlık ve emniyet personellerine açtı.

Bu olağanüstü süreçte sağlık ve emniyet personelinin yanında olduklarını aktaran Mirhan; “Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüze katkılarından dolayı, inşaatımızın başlangıç ve bitiş süresince bizi yalnız bırakmayan Karlıova AK Parti Belediye Başkanımız Sayın Veysi Bingöl ve ekibine teşekkürü bir borç bilip el birliğiyle ilçemize kazandırmış olduğumuz apart otelimizde covid-19 salgını nedeniyle hayatın durma noktasına geldiği bu süreçte hayatı pahasına görevlerini layıkıyla yapan sağlık ve emniyet personellerimizin göstermiş oldukları üstün başarılar karşısında duyarsız kalmamak adına Ramazan ayı ve Bayram süresince kendilerini otelimizde misafir etmekten gurur duyacağımızı bildirmek istedik. Bu olağanüstü zor günlerin neferi olan sağlık çalışanlarımızın ve emniyet personelimizin yanındayız ve onlara minnettarız. Ülkemize ve toplumumuza karşı duyduğumuz sorumluluğun bilinciyle otelimizi sağlık ve emniyet çalışanlarının hizmetine sunuyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımızın ve misafir edeceğimiz sağlık ve emniyet çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği en önemli önceliğimizdir. Birlikte iyileşeceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Apart oteli sağlık ve emniyet çalışanlarına tahsis etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Hayır işleyeyim derken.. sağlıkçılara emniyeti bir araya getirip emniyetcilere de bulaş riskine maksimum duymzeyde sokacak.

    Cevapla
Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin