Arda’dan Gazetecinin Darp Edilmesine Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda, Erzincan’da gazetecilik görevini yapan İbrahim Gürler’in, bir spor müsabakası öncesinde Erzincansporlu 2 yönetici tarafından tekme ve tokatla darp edilmesine tepki gösterdi.

Erzincan Kazankaya Gazetesi Muhabiri ile Erzincan Gazeteciler Cemiyet yönetim kurulu üyesi ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Erzincan Temsilcisi İbrahim Gürler, 24 Erzincanspor-Manisaspor 3.Lig maçı öncesinde Erzincansporlu 2 yönetici tarafından tekme tokat darp edildi.

Gazeteciye yönelik yapılan şiddete tepki gösteren Bingöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmud Arda, “şurası unutulmamalıdır ki; basın mensuplarının yaptıklarının yaptıkları haberleri beğenmeyebilirsiniz, ancak bunun yolu şiddet ve saldırı değildir. Hastaneye kaldırılarak darp raporu alan arkadaşımıza geçmiş olsun ve acil şifalar dileklerimizi iletirken, saldırıyı yapan yöneticileri kınıyoruz. Bu tür hadiselerin bir daha meydana gelmemesini diliyor, olayın takipçisi olacağımızı bildiriyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arda’dan Gazetecinin Darp Edilmesine Tepki

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin