Arıkan : ‘’Üstyapı ve Altyapı çalışmalarına start verdik’’

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Arıkan, “İhale süreçleri tamamlanan üstyapı ve altyapı çalışmalarına start verdik” dedi.

Belediye Başkanı Erdal Arıkan, üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. İlk olarak Kültür Mahallesi Bediüzzaman Said-i Nursi parkı mevkiinde yapılan kaldırım ve yol çalışmasını inceleyen Başkan Arıkan, daha sonra Mirzan ve Yeni Mahalle’de devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Arıkan, üstyapı hizmetleri kapsamında ilk etapta, 134 bin metrekare asfalt, 75 bin metrekare kilitli parke taşı ve 15 kilometre kaldırımın yatırım programına alındığını söyledi. Başkan Arıkan, “BSK asfalt ve kilitli parke taşı, yol yapım ve onarım işleri ile yağmur suyu, şebeke hatları, kanalizasyon hatlarına ilişkin ihale süreçlerimiz tamamlandı. Doğalgaz, Telekom ve Elektrik kurumunca yapılan çalışmalardan dolayı tahrip olan tüm yollarımızı onaracağız. Eş zamanlı olarak yürütülecek çalışmalar kapsamında mahallelerimizdeki eksiklikler giderilecek. Yine üstyapı hizmetleri kapsamında bazı cadde ve sokaklarımızda bükümlü sıcak asfalt çalışmaları yürütülecek. İmara yeni açılan yollar kilitli parke taşıyla kapanacak, yeni kaldırımlar yapılacak” diye konuştu. (Yusuf ELÇİ)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arıkan : ‘’Üstyapı ve Altyapı çalışmalarına start verdik’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin