“Artık Söylemeye Utanıyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehrin trafiğindeki karmaşıklıklarla ilgili konuşan Bingöl Şoförler Odası Başkanı Ali Bayram, “Yıllardır söylüyoruz. Bu milletin trafik çilesi bitmiyor. Biz artık çıkıp konuşmaya utanıyoruz ama yetkililerden yine bir adım gelmiyor” dedi.

Bingöl’ün yıllardır süren trafik keşmekeşine bir türlü bir çözüm bulunamadığından yakınan Bayram, “Biz yıllardır nerelerde ne sorunlar var tek tek tespit edip ilgili kurum ve kişilere gönderdik. Tespit ettiğimiz her sorunla ilgili de en az bir çözüm önerisi sunduk. Fakat kimse elini taşın altına koyup gerçekten de bu çileyi bitirmek için bir çaba göstermedi. Şehirde sanırsınız ki trafik polisi yok. Sanırsınız ki bu şehrin zabıtası yok. Taksicisi durağı olmasına rağmen hastane önünü işgal eder, avm önünü işgal eder, çarşının ortasında park eder, halk otobüsü yolcusunu duraktan almaz. Halk otobüslerinin denetimini yapması gereken zabıtalar ortada yok. Zabıta ne iş yapar bu şehirde? Zabıta Müdürü ne iş yapar bilemiyoruz. Eğer yapamıyorlarsa onurlu bir şekilde bıraksınlar. Bu şehir bu çileyi hak etmiyor. Taksileri kim denetliyor? Durakları yerine başka yerlerde yolcu bekleyen taksicilere ne işlem yapmış zabıtalar? Şehirler arası taşımacılık yapanın meşruluğu belli değil. Daha geçen gün bir kadın vatandaş beni aradı. Şehirlerarası yolda taşımacılık yapan bir firmayla yolculuk yaptığını, aracın lastiğinin patladığını ve çocuğuyla bu soğukta beklediğini ama araç şoförünün yakıt yakar bahanesi ile araçta klimaları çalıştırmadığını söyledi. Bu vatandaşa eziyet edenlerin yanına kar mı kalacak bunlar soruyorum ben? Yetkililer ne zaman yetkilerini vatandaş için kullanacaklar? Eğer yapamıyorlarsa da söylesinler. Desinler ki halkımız bize böyle bir yetki takdir etti ama bizler bu trafik problemini dahi çözemiyoruz desinler.” Dedi.

“ARTIK SÖYLEMEYE UTANIYORUM”

Yılda birkaç kez aynı sorunla ilgili basına demeç verdiğini ifade eden Bayram, “Ben yılda birkaç defa bu trafik meseleleri yüzünden çıkıp basına demeç veriyorum. Vatandaşlar kurumumuzu arayıp bizlere şikâyette bulunuyor. Ben artık söylemeye utanıyorum. Bir an evvel bu şehrin ilgili yetkilileri bir araya gelip büyük bir kararlılıkla bu trafik meselesini çözelim istiyorum. Buradan çağrımı yineliyorum. İlgili kurum ve yetkililer bu şehrin trafik problemini görmezden gelmeyi bıraksınlar ve bu şehri trafik keşmekeşinden kurtarmak için çaba göstersinler” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Artık Söylemeye Utanıyorum”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin