‘Baronun Kurumsal Kimliğine Güç Katacak’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Baro Başkanı Avukat Hanifi Budancamanak: Bingöl Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri Binası Baromuzun kurumsal kimliğine güç katacak.

Bingöl Barosu Başkanlığı hizmet binası ve sosyal tesislerinin temeli atıldı. Bingöl Baro Başkanı Avukat Hanifi Budancamanak, “Türkiye Barolar Birliği tarafından ihale edilerek yaptırılacak olan Bingöl Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri Binasının inşaat ruhsat problemleri çözülmüş olup 12 Eylül 2020 tarihi itibarıyla inşaat temeli kazılmaya başlanılmıştır.

Baro Hizmet binamızın arsanın alımında önemli katkıları bulunan önceki dönem başkanımız Sayın Abdullah Alakuş ve yönetim kuruluna bu vesileyle tekrar teşekkür ediyorum. Baromuzun kurumsal kimliğine güç katacak içerisinde baro idari katı, stajyer derslikleri, çok amaçlı konferans salonu, kütüphane, restoran ve kafeterya gibi birçok bölümün yer alacağı hizmet binamızın başta Bingöl Barosu mensubu meslektaşlarımız olmak üzere hukuk camiasına ve şehrinize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Baronun Kurumsal Kimliğine Güç Katacak’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin