Bedeli Askerlik Ödemeleri PTT’den Yapılabilecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PTT Bingöl Başmüdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bedelli askerlik ödemelerinin PTT şubelerinden de yapılabileceği duyuruldu.

PTT Genel Müdürlüğü ile Muhasebat Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, Muhasebat Genel Müdürlüğü adına yapılan tahsilatlara ek olarak “Bedelli Askerlik” tahsilatı işlemleri de PTT şubelerinden ve “e-Tahsilat” uygulaması üzerinden online olarak yapılabileceği duyuruldu.

Açıklamada bedelli askerlik tutarının 15.000 (on beş bin) TL olduğu, tek seferde peşin tahsil edileceği kaydedildi.

Ayrıca bedelli askerlik tahsilatı işlemlerinin 03 Kasım 2018 tarihi itibariyle sona ereceği kaydedildi. Açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

“Bedelli askerlik tahsilatı işlemine ait ödemeyi her kim yaparsa yapsın esas bilgiler bedelli askerlik yapacak kişiye ait olmalıdır. -Bedelli askerlik yapmak için başvuran kişinin doğum tarihi, yasada belirtilen tarihe uymuyorsa tahsilat yapılamayacaktır (01.01.1994 ve öncesi doğanlar yararlanabilir) Yapılacak işlemlerin hiçbir şekilde iptali olmayacak; başvuru yapan kişilerin beyanları esas alınacaktır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bedeli Askerlik Ödemeleri PTT’den Yapılabilecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin