Bingöl Şehidinin Acı Haberi, İftar Davetinde Verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, jandarma askerlerinin bulunduğu araca, PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Er Şevki Eren Yatkın’ın Kastamonu’da yaşayan ailesine şehadet haberi, iftar için gittikleri komşularında verildi.

Yedisu ilçesine bağlı Kabayel Jandarma Karakolu’nun çöpünü boşaltmaya giden askerlerin bulunduğu askeri araç, PKK’lı teröristler tarafından pusuya düşürüldü. Teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda, askeri araçta bulunan 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Saldırıdan sonra bölgede çatışma çıktı. Teröristler çatışma sırasında kaçarken, şehit asker ve yaralılar olay yerine giden askeri birlik tarafından alınarak, hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralı askerlerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırıdan sonra bölgeye çok sayıda askeri birlik sevk edildi. Kaçan PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

ACI HABERİ KASTAMONU’DAKİ AİLESİNE VERİLDİ

Kastamonu’nun Cide ilçesine bağlı Çayyaka köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Er Şevki Eren Yatkın’ın (20) şehadet haberi ailesine iftar için gittikleri komşularında verildi. İlçe Kaymakamı ve Jandarma Komutanı tarafından verilen bilgi sonrası baba Ahmet Yatkın ve annesine sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

3,5 AYLIK ASKERDİ

Şehit Piyade Jandarma Er Şevki Eren Yatkın’ın Şubat ayında vatani görevini yapmak üzere birliğine teslim olduğu ve ailesinin 3 evladından biri olduğu öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bingöl Şehidinin Acı Haberi, İftar Davetinde Verildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin