Bingöl Sessizliğe Büründü

featured
KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA 81 İLDE UYGULANAN 4 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINA BİNGÖLLÜLER TAM RİAYET ETTİ (MUHAMMET ALİ ÇİFTÇİ - YILMAZ ATAR/BİNGÖL-İHA) Korona virüs tedbirleri kapsamında 81 ilde uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına uyulan Bingöl havadan görüntülendi.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Korona virüs tedbirleri kapsamında 81 ilde uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına uyulan Bingöl, sessizliğe büründü. 

Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında 81 ilde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’de de tüm vatandaşlar uydu. İçişleri Bakanlığının genelgesiyle 23, 24, 25 ve 26 Mayıs’ta 81 ilde vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlandı. Alınan karar doğrultusunda arife günü başlayan ve Ramazan Bayramı’nda da devam eden uygulamada Bingöllü vatandaşlar arefe ve bayramda cadde ve sokakları boş bırakıp evlerine çekildi. Zorunlu ve nöbetçi yerlerin açık olduğu kent, havadan görüntülendi.

Kentte Valilik koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığına bağlı birimler belirli bölgelerde 24 saat aralıksız mesai yaptı. Kentin birçok noktasında önlem alınırken, sokağa çıkma muafiyeti olan vatandaşlar dışında kurallara uyulduğu bildirildi. İHA

BİNGÖL’ÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SÜRECİNDE HAVADAN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bingöl Sessizliğe Büründü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin