Bingöl’de Tek Aday Olacak Mı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakının, 31 Mart yerel seçimlerine Bingöl’de tek adayla katılıp katılmayacağı merak ediliyor. AK Parti ve MHP İl Teşkilatları konu ile ilgili ne dedi?

Cumhur İttifakının, 31 Mart yerel seçimlerine Bingöl’de tek adayla katılıp katılmayacağı merak ediliyor. Ulusal gazetelerde AK Parti ve MHP kulislerine yakın birçok köşe yazarı Bingöl için pazarlıkların devam ettiğini yazdı. AK Parti Genel Merkezinin Cumhur İttifakı ile ilgili Bingöl merkezinde kamuoyu araştırması yaptığı öğrenilirken, AK Parti Bingöl İl Teşkilatı konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. MHP Bingöl teşkilatında bulunan birçok isim sosyal medya hesapları üzerinden, yapılan anketlerde kendi adaylarının önde olduğunu ittifakın Bingöl’de seçime tek adayla girmesi halinde AK Parti adayının geri çekilmesi gerektiği paylaşımını yaptı.

Buyankara: Genel Merkezimizden Bingöl’ün Kesinlikle pazarlık konusu dahi edilmeyeceğini söylediler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Bingöl Belediye Başkan Adayı Ziya Buyankara, Cumhur ittifakının Bingöl’de tek aday ile girip girmeyeceği ve MHP’nin adayının geri çekilme ihtimali ile ilgili olarak, ‘‘genel merkezimiz ile bu konu hakkında görüştüm. Bingöl’ün Kesinlikle pazarlık konusu dahi edilmeyeceğini söylediler. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ Şeklinde konuştu.

Arzu Erdem’den Hikmet Tekin hatırlatması

MHP Bingöl teşkilatı ile yakınlığı ile bilinen MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada çok yakında Bingöl’e geleceğini belirttiği paylaşımında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli etiketi ile birlikte ‘‘Yeni bir Bingöl için değişim şart. MHP ile Bingöllülerin yüzü gülecek. Şehidimiz Hikmet Tekin başkanımızın anısı İle Bingöl ehline emanet edilecek… YAKINDA BİNGÖL’DE BULUŞMAK ÜZERE…’’ paylaşımını yaptı.

Hanefi Güler: Çalışmalar Genel Merkezin inisiyatifinde.

AK Parti Bingöl İl Başkanı M. Hanefi Güler, tek aday ile ilgili çalışmaların ve kararın genel merkezlerinin inisiyatifinde olduğunu konu ile ilgili AK Parti Genel Merkezinden şu ana kadar kendilerine yansıyan herhangi bir şey olmadığını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bingöl’de Tek Aday Olacak Mı?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. İkisinin kapasitesine bakınca Ziya bey ortaya ürün koydu Erdal bey konuşamıyor bile topluluk ortasında. Ben Ak Partiliyim ama böyle konuşamayan ve hiç bir projesi olmayan bir adama oy veremem. Tek aday da olsa veremem 100 aday Erdal bey gibide olsa oy veremem.

    Cevapla
Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin