Bingöllü Vekil Kalp Krizi Geçirdi

featured
CUMHURİYET HALK PARTİSİ AYDIN MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YILDIZ, ADALET YÜRÜYÜŞÜ ESNASINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ. (ONUR DURMUŞ/AYDIN-İHA)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin ‘adalet’ yürüyüşünde Bingöllü Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, kalp krizi geçirdi. Yıldız’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Bingöllü Hüseyin Yıldız, Adalet yürüyüşü esnasında kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya’daki Adalet Yürüyüşü sırasında fenalaşarak kalp krizi geçiren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yıldız’ın buradaki müdahalesinin ardından Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesine sevk edileceği öğrenildi.

Olayın kendilerini çok üzdüğünü belirten CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, kendisinin de iki gün Hüseyin Yıldız ile birlikte ‘Adalet’ yürüyüşünde birlikte yürüdüklerini belirterek, “Sayın Vekilimiz Hüseyin Yıldız’ın hiç bir sorunu yoktu. Aniden olmuş. Şu anda tedavisi devam ediyor. Yoğunluk nedeniyle kendisi ile görüşemiyoruz. Yanındaki arkadaşlardan bilgi alıyorum” diyerek olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirip Milletvekili Hüseyin Yıldız’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

HÜSEYİN YILDIZ KİMDİR?

Hüseyin Yıldız, 2 Şubat 1967 tarihinde Bingöl’ün Kiğı ilçesinde dünyaya geldi Eğitim hayatını tamamladıktan sonra 1985 yılında Sosyal demokrat Halkçı Parti’de siyasi hayatına başladı. Gençlik Kolları’nda görev alan Hüseyin Yıldız, 1994’te SHP ve CHP’nin birleşmesinden sonra siyasi kariyerini CHP’de sürdürdü. 2015’in Haziran ve Kasım aylarında yapılan Türkiye genel seçimlerinde CHP Aydın Milletvekili olarak seçildi ve TBMM’deki yerini aldı. (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bingöllü Vekil Kalp Krizi Geçirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin