Bingölspor istikrar peşinde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

13 maç aradan sonra aldığı galibiyetle kendine gelen 12 Bingölspor, Pazar Günü Düzcespor deplasmanında 3 puan alarak Kozanspor galibiyetini istikrara çevirmek istiyor.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz 12 Bingölspor 30. Hafta karşılaşmasında yarın saat 15.00’da Düzce 18 Temmuz Stadyumunda Düzcespor ile karşı karşıya gelecek.

Yaklaşık olarak dört ay galibiyet alamayan 12 Bingölspor, geçtiğimiz hafta evinde misafir ettiği Kozan Belediyesporu 1-0 mağlup ederek taraftarlarına bayram yaşatmıştı. Aldığı galibiyetle düşme potasından çıkan ve yeniden güven kazanan Bingölspor, Düzcespor deplasmanında yine galibiyet arayacak.

Çok zor süreçlerden geçtiklerini fakat Kozan galibiyeti ile kendilerini bulduklarını ifade eden Kulübün Onursal Başkanı Reşat Yılmaz, “Her kulüpte olabilecek düşüşlerden birini yaşadık. Bazen iyi mücadele edemedik, bazen kazanmaya inanmadık bazen de talihsizlikler yaşadık ve uzun bir dönem galibiyet hasreti çekerek bunu ödedik. Kozan galibiyeti bu şehri yeniden uyandırdı. Fitnecilere, köstek olanlara, Bingölspor’un başarısını istemeyenlere tokat gibi bir maç oldu Kozan maçı. İnşallah o maç bir dönüm noktası olacak. Takımımız kendine yeniden güvenmeye, kazanmaya inanmaya başladı. Artık deplasman ya da ligdeki konumu fark etmeksizin her rakibimizi yenmek için sahaya çıkacağız. Yine rakip ve deplasman fark etmeksizin sonuna kadar bizimle olan bir taraftar topluluğumuz, bir şehrimiz var. Bu dinamiklerle bu takım elbette ki ligde kalacaktır. Bazılarını üzse de bu sözlerim tekrar tekrar söylüyorum Biz bitti demeden bitmez. Bingölspor’un olduğu yerde 100 dakikada sürse bir maç Bingölspor bitti demeden hiçbir şey bitmez “ şeklinde konuştu.

Düzce deplasmanında oynanacak mücadeleyi civar illerden ve Bingöl’den gidecek taraftarların seyretmesi bekleniyor. Mücadeleyi Yakup Özhan, Onur İçyer, Mehmet Saldıraner hakem üçlüsü yönetecek. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bingölspor istikrar peşinde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin