BÜ’de Kalite Yönetim Sistemi Çalıştayı Yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Üniversitesi’nde 15-19 Ekim 2018 tarihleri arasında “TS EN ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Bingöl Üniversitesi ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile 2017 yılında kalite çalışmaları çerçevesinde başlatılan işbirliği kapsamında eğitimler devam ediyor. Bu kapsamda TSE Eğitim Dairesi Başkanı Feyzullah Erdoğan ve Genel Sekreter Müşaviri Arif Gani tarafından Kalite Yönetim Sistemi çalıştayı gerçekleştirildi.

Enstitüler Konferans Salonunda idari personele yönelik düzenlenen çalıştayın açılış gününde yapılan sunumlara Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Çiftci ile Genel Sekreter Yardımcısı Metin Suna da katıldı.

TSE Eğitim Dairesi Başkanı Feyzullah Erdoğan, “Kalite Yönetim Sistemi bir sanattır. Bu anlamda Bingöl Üniversitesi iyi yol almıştır. Bingöl Üniveritesi’nde, Kalite Yönetim Sistemi konusunda eğitime çok önem verildiğini gördüm. Personeline eğitim anlamda bu kadar yatırım yapan bir üniversitenin olması mutluluk verici” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BÜ’de Kalite Yönetim Sistemi Çalıştayı Yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin