Çatma Arazileri Suya Kavuşuyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adaklı ilçesine bağlı Çatma Köyü 10 yıldır arazilerinin sulaması için bekledikleri suya Adaklı Kaymakamı Zafer Yiğit’in girişimleri sonucu giderildi. Çatma Köyü Muhtarı Vahit Toparlak, sıkıntıları giderdiği için kaymakama teşekkür etti.

10 yıldır Çevreli (Cunan) deresinde meydana gelen heyelan nedeniyle köye gelen suyu getiremeyen köylülerin imdadına Adaklı Kaymakamı Zafer Yiğit yetişti.  Köy muhtarı Vahit Toparlak, “Yedi yıldır köyümde muhtarlık yapıyorum. Bu sürede Adaklı ilçesine dört kaymakam geldi hepsine söyledik, dilekçeler verdik ama soyadı gibi yiğit kaymakam sorunumuzu yerinde inceleyerek su sıkıntımızı öncelik verdi” dedi.

9 KM’LİK DEREDEN GELECEK SU KÖYÜ CANLANDIRACAK

50 haneli köyün bağ bahçesi on yıldır susuzluktan ekilemiyordu. Durumu yetkililere defalarca ileten muhtar Vahit Toparlak, “Her seferinde yaparız, ederiz sözleriyle geçiştiriyorlardı. Kısa süre önce ilçeye atanan Kaymakam Zafer Yiğit, köye gelerek sorunu yerinde gördükten sonra hemen ihale ederek çalışma kararı verdi. Köy halkım adına Kaymakam Zafer Yiğit başta olmak üzere il genel meclis üyeleri Ziya Özdemir ve Hüseyin Saydan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YÖNETİCİ ESER BIRAKANDIR

Çözülmeyecek sorunun olmadığını belirten Muhtar Toparlak, “Yöneticilerin tarihe geçmesi için eserler bırakmalıdırlar. Biz halkımızın temsilcileri olan muhtarlar da sorunlarımızı korkmadan, çekinmeden yetkililere ileterek işi takip ettiğimizde çözülmeyecek sorun yokmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çatma Arazileri Suya Kavuşuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin