Çocuklarımız üşümesin…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kış aylarının yaklaşmasıyla artan soğuklar beraberinde sorunları da getirmeye başladı. Karlıova’nın Sudurağı Köyü’nde sobayı yakacak personel olmadığı için çocuklar şimdiden üşüyor. Veliler kış için endişeli…

Karlıova ilçesine bağlı birçok okulda yakacak yok. Yakacak olan okullarda ise bu yakacakları yakan personel yok. Konu hakkında konuşan Sudurağı köylülerinden Necmi Kaya şunları söyledi; “Ben Sudurağı köyünden öğrenci velisiyim 5 yıldır okulun temizliği olsun okulun sobaları olsun kendi imkânlarımızla yapıyoruz ve geçen hafta 15 kişi ve muhtarımızla Kaymakam beyin yanına gittik sorunlarımızı izah ettik İlçe Mili Eğitim Müdürü de ordaydı. Kaymakam beyin bize söylediği şey istişare yapıp sizi bilgilendireceğiz. İŞKUR’un kuraları çekildi. Bize elaman verilmedi. Şu anda havalar da soğumaya başladı sobaları yakacak kimse yok. Çocukların yaşları küçük olduğundan dolayı soğuktan ders işleyemiyorlar. Biz veliler olarak geçici olarak bir elaman aldık. Sesimizi duyuracağımız hiç kimse yok.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çocuklarımız üşümesin…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin