“En Yüksek Mertebeye Ulaştın”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kilis’te askeri aracın sivil araçla çarpışması sonucu şehit olan Bingöllü Uzman Çavuş Ömer Çintay, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Kilis’te sivil askeri araçla kamyonun çarpışması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömer Çintay, Gaziantep’te düzenlenen törenin ardından memleketi Bingöl’e getirildi.

Bingöl Havalimanı’nda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Cevat Gün, Belediye Başkanvekili Halim Sugü, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer, şehidin yakınları ve silah arkadaşları katıldı.

YARBAY DÖNMEZ: “EN YÜKSEK MERTEBEYE ULAŞTIN”

Törende konuşan Personel Yarbay Deniz Dönmez, Çintay’ın görevi başında geçirdiği trafik kazasında şehit düştüğünü anımsatarak, “Türk Milletinin kahraman şehit evladı, sen kutsal vatan topraklarının güvenliğini sağlamak üzere aldığın görevi en iyi şekilde yaparken, en yüksek makam olan şehitlik mertebesine ulaştın. Sen, kalbinde vatan aşkı, ruhunda ender rastlanılan bir inançla bu ülke için canını seve seve verdin. Sen rahat uyu, bu kutsal mücadeleyi bıraktığın yerden aynı azim ve kararlıkla sonuna kadar sürdüreceğimize emin olabilirsin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığını ortadan kaldırmaya yönelik her türlü teşebbüs geçmişte olduğu gibi bu gün ve gelecekte de azim ve inanışımız karşısında daima hüsrana uğrayacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Gerek yurt dışında gerekse yurt içinde birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik her türlü saldırılara karşı göğsünü siper edip bu uğurda gözlerini kırpmadan canını veren vatan evlatlarını ve dün kaybettiğimiz Piyade Uzman Çavuş Ömer Çintay kardeşimizi unutmayacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ve İl Müftüsü Mecit Can’ın okuduğu duaların ardından şehidin naaşı defnedilmek üzere Bingöl Asri Mezarlığına gönderildi. (Mesut Budraç / DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“En Yüksek Mertebeye Ulaştın”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin