Fırat Edaş Yeni Yıl İçin Hazırlıklarını Tamamladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., enerji tüketiminin arttığı yılbaşı gecesinde olası arızalara anında müdahale edebilmek için nöbetçi ekipleri ile hazır kıta bekleyecek.

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. yaptığı yazılı açıklamada, enerji tüketiminin yoğun olduğu yeni yıl gecesi için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti. Açıklamada, “Olası arızalardan dolayı müşterilerimizin mağduriyet yaşamaması için elektrik şebekelerinde önceden bakım onarım çalışmalarımız tamamlanmıştır. Fırat EDAŞ olarak, 7/24 hizmet veren Alo 186 Çağrı Merkezimiz, yılbaşında her türlü arıza ihbarlarına karşı da teyakkuzda kalacaktır.  31 Aralık 2019 ve 1 Ocak 2020 tarihlerindeki tüm planlı kesintileri iptal edilerek, enerji akışının kesintisiz olması sağlanacaktır” denildi. Olası arızalara SCADA uzaktan kontrol merkezinden müdahale edileceği kaydedilen açıklamada, “Görev alacak nöbetçi arıza bakım onarım personellerimiz ile her türlü arıza ve hasarlara hızlıca müdahale edilerek gerekli çalışmalar yerinde yapılacaktır. 2019 yılında gerçekleştirilen yatırımlar, yeni yıl ile birlikte artarak devam edecektir. Hizmet verdiğimiz her noktaya sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı vermeyi amaçlayarak, 2020 yılının ülkemize huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fırat Edaş Yeni Yıl İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin