Gelecek Partisi Bingöl Yönetimi Şekilleniyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Bingöl İl Başkanlığı teşkilat çalışmaları başladı. İl ve ilçe teşkilat yönetiminde yer alacak isimler büyük ölçüde belirlenirken, partinin üye çalışmaları başladı.

Gelecek Partisi Bingöl İl Başkanlığı teşkilat çalışmaları başladı. Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun kurucusu olduğu Gelecek Partisi’nin İl Başkanlığına Muhittin Ağırbaş atanmıştı. Ağırbaş yönetimindeki il teşkilatı üye çalışmalarına başladı.

Gelecek Partisi Bingöl İl Teşkilatından yapılan açıklamada, teşkilatın il ve ilçe yönetimlerinde yer alacak isimlerin büyük ölçüde belirlendiği açıklandı. Gelecek Partisi İl Başkanlığı Binasının tutulduğu ve tadilat çalışmaları sonrası açılışın gerçekleştirileceği belirtildi.

Gelecek Partisi İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “parti manifestosu doğrultusunda şehrin yeniden inşası için siyasi görüşü, etnik kimliği, dini inancı ne olursa olsun bütün vatandaşları kapsayacak ve yönetimine dâhil ederek çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ülke ve şehir gündemine kayıtsız kalmayacak bir politika izleyeceğiz. Siyasi görüşü, etnik kimliği, dini inancı ne olursa olsun parti binamızın kapısı herkese açıktır. İktidar partisi olma yolunda ilerlerken, doğru bir muhalefet yaparak gördüğümüz, sizin gördüğünüz sorunları dile getireceğiz. Pozitif yönde yapacağımız eleştirileri sık sık basın ve kamuoyuyla paylaşacağız” ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, “Bizimle iletişime geçmek isteyen vatandaşlarımız, Yenişehir Mahallesi Beritan İş Merkezi No:5 adresindeki Gelecek Partisi İl Başkanlığı Parti Binamıza gelebilir. Twitter @BingolGelecek, instagram gelecek _partisi _bingöl, facebook Gelecek Bingöl sosyal medya Gmail gelecekpartisibingol@gmail.com hesaplarından bize ulaşabilir” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gelecek Partisi Bingöl Yönetimi Şekilleniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin