Genç Emniyet Müdürü Göreve Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç ilçe Emniyet Müdürlüğüne atanan yeni İlçe Emniyet Müdürü Şenol Toklu, ”vatandaşımızın huzur ve güvenliği için 24 saat esasına dayalı, gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” dedi.

2016 yılı Aralık ayında Mersin’in Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Genç ilçe Emniyet Müdürlüğüne atanan eski Emniyet Müdürü Levent İzmir, ilçedeki bir buçuk yıllık görev süresinin ardından geçtiğimiz Ağustos ayında emeklilik kararı alması üzere müdürlük koltuğu boşta kalmıştı.

Gerçekleşen son atama kararına göre Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 3. Sınıf Emniyet Müdürü Şenol Toklu atandı. Toklu, geçtiğimiz hafta itibari ile ilçedeki görevine başladı.

Aslen Sakaryalı olan Toklu, Polis Akademisi’nden mezun olduktan sonra Ankara, İstanbul, Bitlis ve Diyarbakır illerinde görev yaptı.

Genç’te görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ve vatandaşlarla her zaman iletişim içinde olacaklarını söyleyen çiçeği burnunda yeni Müdür Toklu, kapılarının halka her daim açık olduğunu ifade etti.

İlçedeki huzur ve asayişin korunması için vatandaşın emniyet güçlerine yardım etmesini isteyen Toklu,  “İnşallah ekibimiz ile birlikte güzel hizmetler yapacağız. Gençli vatandaşımızın huzur ve güvenliği için 24 saat esasına dayalı, gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Vatandaşımız, karşılaştığı olumsuz olaylarda hiç çekinmeden ve rahatlıkla 155 polis imdat hattını kullanabilirler. İhbar yapan vatandaşın bilgileri gizli kalıp hiçbir şekilde 3’üncü şahıs kişilerle paylaşılmayacak” dedi. (Gencin Sesi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Genç Emniyet Müdürü Göreve Başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin