Genç’te Duraklar Tahrip Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç Belediyesi’nce şehir içi minibüsleri bekleyen yolcular için yapılan duraklar, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edildi. Durağın camları kırılırken, oturma bankları da yerinden söküldü.

Genç’in önemli güzergâhlara yerleştirilen bekleme durakları, kendini bilmez kişilerce tahrip ediliyor. Daha rahat ve modern bir ulaşım hizmeti için kurulan otobüs duraklarının tahrip edilmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Etrafı tamamen cam olan otobüs duraklarının yıkılıp tahrip edilmesini sert bir dille eleştiren vatandaşlar, duraklara zarar veren kişilerin şehre düşman olduğunu ve kamu malına zarar verdiği için mutlaka cezalandırılması gerektiğini savundu.

Vatandaşlar, “Bu durakların çoğu daha rahat bir yolculuk için kurulmuş. Şimdi kendini bilmez hadsiz kişilerin duraklara zarar verdiğini görüyoruz. Camları kırılmış ve kullanılamaz hale getirilmiş. Yani, şu durağın kırıp dökmenin nasıl bir mantığı var anlamak mümkün değil. Oraya bir hayvanı bile 40 yıl bağlasan o durağı bu hale getirmez. Bu, hayvanlardan daha akıl yoksunu kişilerin tespit edilerek cezalandırılması gerekiyor. Bu kişilerin keyfi olarak durakları tahrip etmeleri kabul edilemez” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Genç’te Duraklar Tahrip Edildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin