Kadınlara “Sadece İkimiz” Semineri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, Aile Eğitim Programı kapsamında Bingöl İHA Gençlik Merkezi’nde “Sadece İkimiz” konulu seminer verildi.

Bingöl Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görev yapan Sosyolog Handan Çiftçi ve ASDEP Görevlisi Sosyolog Seda Özateş tarafından Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında Kadın Koordinasyon Merkezinde 60 kadına  “Sadece İkimiz” konulu seminer verildi.

Bingöl TÜGVA Temsilciliğiyle ortaklaşa düzenlenen programda; Birbirine Vakit Ayırmak Neler Kazandırır, Bireysel Bağımsızlık, Sihirli Reçete, Peki Ya Çocuklar, Ortak İlgi Alanları Keşfetmek vb. konulara değinilerek aile hayatında ebeveynler arasındaki iletişim ve etkileşimin önemi ele alındı. Ebeveynler arasında yapılan faaliyetlerin çeşitliliği kadar verimliliğinin de önemli olduğuna değinilerek kadın katılımcıların konulara yorum yaparak aktif bir şekilde katılımları sağlandı. Seminer sonunda kadınlardan gelen sorular uzmanlar tarafından açık ve anlaşılır bir şekilde cevaplandı ve uygulamanın pratik yöntemlerine değinildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kadınlara “Sadece İkimiz” Semineri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin