Kar 252 Köy Yolunu Kapattı, Karlıova’da 1 Metreye Yaklaştı

featured
BİNGÖL'ÜN KARLIOVA İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN KAR NEDENİYLE ARAÇLAR KAR ALTINDA KALDI. (AYHAN TURHAN/BİNGÖL-İHA) Bingöl'de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle kent genelinde 252 köy yolu ulaşıma kapandı, Karlıova ilçesinin yüksek rakımlarında ise 1 metreye yaklaştı.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl’de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle kent genelinde 252 köy yolu ulaşıma kapandı, Karlıova ilçesinin yüksek rakımlarında ise 1 metreye yaklaştı.

Meteorolojinin uyarısını yaptığı kar yağışı Bingöl genelinde etkili oluyor. Kar yağışı nedeniyle kent beyaza bürünürken, şu ana kadar 252 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. Karlıova ilçesinde kar kalınlığı yüksek kesimlerde yer yer 1 metreye yaklaşırken, diğer bölgelerde 40 santime kadar ulaştığı öğrenildi. Karla güne uyanan vatandaşlar sabah iş yerlerinin önünü ve araçlarını temizledi. Valilik koordinesinde İl Özel İdaresi’ne bağlı 48 ekip, sabahın erken saatlerinden itibaren karla kapanan yolları açma çalışmasına başladığı kaydedildi.

Bugün Karlıova’nın genelinde, merkez ile Adaklı ve Kigı ilçelerinde ise taşımalı eğitime ara verilmesine neden olan kar yağışının hafta sonuna kadar devam etmesinin beklendiğinin tahmin edildiği açıklandı. (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kar 252 Köy Yolunu Kapattı, Karlıova’da 1 Metreye Yaklaştı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin