Karlıova’da caddelerde kalan son karlar temizleniyor  

featured
BİNGÖL'ÜN KARLIOVA İLÇESİNDE BELEDİYE EKİPLERİ, CADDE VE SOKAKLARDA KALAN SON KARLARI TEMİZLEMEYE DEVAM EDİYOR. (AYHAN TURHAN/BİNGÖL-İHA) Bingöl'ün Karlıova ilçesinde belediye ekipleri, baharın kendini hissettirmesiyle cadde ve sokaklarda kalan son karları temizliyor.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde belediye ekipleri, baharın kendini hissettirmesiyle cadde ve sokaklarda kalan son karları temizliyor.  

Kış aylarının en çetin geçtiği Bingöl’ün yüksek rakımlı ilçelerinden olan Karlıova’da, kar temizliği belediye ekiplerince devam ediyor. Şubat ayı sonuna kadar kar yağışının etkili olduğu ilçede karla mücadelede yoğun bir çalışma yürütülüyor. Belediye ekipleri ilçe merkezinin ana cadde ve sokaklarında kalan son karları kamyonlarla birlikte ilçe dışına taşıyarak genel temizlik yapıyor.

Kış aylarının son günleri olduğuna işaret eden görevlilerden Turan Eroğlu, “Mart’ın ortalarında olmamıza rağmen hala karla mücadele çalışmalarımız devam ediyor. Gerek sokak aralarında gerekse çarşı merkezinde birikmiş olan karları, ilçe dışına çıkarmaya devam ediyoruz” dedi. (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karlıova’da caddelerde kalan son karlar temizleniyor  

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin