Kırkan, Dernek Başkanı Seçildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vatansever Güvenlik Korucuları Derneği olağan kongresine tek listeyle giren Erkan Kırkan, delegelerin tüm oyunu alarak başkan seçildi.

Vatansever Güvenlik Korucuları Derneği olağan kongresi 22 Mayıs Çarşamba dernek binasında gerçekleştirildi. Kongreye tek listeyle giren Erkan Kırkan, delegelerin tüm oyunu alarak başkanlık görevini Erkan Tokay’dan devraldı.

Kongreye katılan tüm delegelerin oyunu alan Kırkan, seçim sonrası yaptığı konuşmada tüm delegelere teşekkür ederek, ‘‘ Yüklenmiş olduğumuz sorumluluğun bilincindeyiz. Allah temsil ettiğimiz camiamıza ve sizlere karşı bizleri mahcup etmesin ve sizlere hayırlı hizmetler etmemizi nasip etsin. 35 yıldır bölücü terör örgütü PKK İle vatanın bölünmez bütünlüğü için, kahramanca çarpışıp şehit düşen kardeşlerimize ve tüm Şehitlerimize cenabı Allah’tan rahmet yakınlarına ve bizlere, silah arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim. Gazi olmuş arkadaşlarımıza Allah Hayırlı şifalar nasip etsin. Bilinmelidir ki; bizlerde birer şehit ve gazi adayıyız. Silahlı kuvvetlerimiz ile omuz omuza bölücü terör örgütleri ile silahlı mücadele içerisinde olan Güvenlik korucuları için Gerek dernek, Federasyon ve Konfederasyon olarak Taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Bizler korucu kardeşlerimize yük olmak için değil aksine yüklerini almaya, dertlerine derman olmaya , ” Niyet Hayır, Akıbet Hayır” diyerek yola çıkmış bulunmaktayız. Hükümetimizin Yapmış olduğu büyük iyileştirmeler olmasına rağmen yeterli gözükmemektedir. Güvenlik korucularımızın özlük haklarını, yani kurumsal bir kimlik kazandırmak için güvenlik korucularımız ile devlet büyüklerimizin arasında köprü olacağımızı, her zaman sahada olacağımızı, PKK terör örgütünün korkulu rüyası ve kâbusu olacağız.’’ Şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kırkan, Dernek Başkanı Seçildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin