Kızılboğa, “Engelli derneklerimiz önemli bir görev üstleniyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Bingöl İl Başkanı Hasan Kızılboğa, Merkez İlçe Başkanı Ragıp Tümen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle Altı Nokta Körler Derneğini ziyaret etti.

Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Mücahit Korkutata ile engellilerin yaşadığı sorun ve sıkıntılar üzerine görüş alışverişinde bulunan İl Başkanı Hasan Kızılboğa, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Buradaki derneğimizde görme engelli kardeşlerimizin yaşadığı sorun ve sıkıntıları ele aldık. Engelli kardeşlerimizi sosyal yaşamam adapte etme noktasında önem arz eden derneklerimizle istişarelerimiz devam edecek. Görme Engelli bireylerimizin, daha engelsiz bir yaşam sürdürebilmeleri için, İYİ Parti ailesi olarak her türlü katkıyı vermeye hazırız. Faydalı ve olumlu geçen ziyaretimizde, Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Sayın Mücahit Korkutata ve Yönetim Kurulu üyelerine göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyor, huzurlu ve engelsiz bir yaşam diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kızılboğa, “Engelli derneklerimiz önemli bir görev üstleniyor”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin