Korkutata’ya Yeni Görev

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanlığında Müsteşar Yardımcısı olarak görev yapan Zeki Korkutata, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı olarak atandı.

24 Haziran genel seçimlerinde AK Parti’nin Bingöl 3. Sıra milletvekili adayı olan Sağlık Bakanlığında Müsteşar Yardımcısı olarak görev yapan Zeki Korkutata, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı olarak atandı. Korkutata’ya yeni görevinde sosyal medya üzerinden birçok isim tebrik mesajı yazdı.

ZEKİ KORKUTATA KİMDİR?

Zeki Korkutata, 1977 yılında Bingöl’de doğdu. 1994 yılında Bingöl’de sağlık memuru olarak başladığı iş hayatına Bursa ve Ankara İl Sağlık Müdürlüklerinde 2003 yılına kadar devam etti. 2003-2012 yıllarında Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünde, Atama Daire Başkanı olarak görev yaptı. 2012-2017 yılları arasında Türkiye Halk Sağlığı Kurumunda, Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Eylül 2017’de Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına atandı. Sağlık Bakanlığında görev aldığı süre boyunca, Türkiye’de Sağlıkta Dönüşüm Programının oluşturulması ve yürütülmesindeki bütün süreçlerde bulunarak aktif katkı sağladı. Nisan 2018’de Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa ederek, AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Ahenk, Kalenberk ve VİVO 2000, SB Diyalog, Bingöl Tarih ve Kültür Araştırmaları Dergilerinde çeşitli makale ve denemeleri yayınlandı. Lisans bitirme tezi olarak hazırladığı ve daha sonra geliştirdiği “Tanzimat’tan Günümüze Tesettür ve Toplum: Çatışma ve Değişim Açısından Bir Analiz” adlı yayımlanmamış çalışması mevcuttur. Bingöl Belediyesi Kültür Yayınları arasında “Bingöl’de Dini Hayat” adlı yayınlanmış eseri bulunmaktadır. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Korkutata, evli ve bir çocuk babası.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Korkutata’ya Yeni Görev

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 Yorum

  1. Sayın korkuatatanin Bingöl’de bir bağı yoktur
    Neredeyse bütün siyasiler gibi tek bağı vekil seçilme ihtimalidir.
    Bakıyorsun çocukları Bingölu unutmuş düğünlerini bile Ankara’da yapıyorlar. Yusuf coşkunun oğlu Furkan, kazım Ağaoğlu’nun çocukları düğünlerini bile Bingöl’de yapmadılar. Zeki beyde seçimden sonra bile gelmedi Bingöl’de. Yeter artık bunlara biz içimizden siyasetçiler istiyoruz

    Cevapla
  2. Sayın korkutata’yı ne kadar tanıyorsunuz da bu iftirayı atıyorsunuz.koskoca 3 dönem bakanlık yapan zat ile yusuf coşkun ve diğerlerinin hepsini toplasanız zeki bey kadar hizmeti olmamıştır bu memlekete..sizin için kriter seçimden sonra gelip gelmemesi mi ? Bu kadar mı basit düşünüyorsunuz ? Kaldıki seçimden sonra gittiğine 2-3 gün kaldığına bizzat şahitiz.!

    Cevapla
  3. Hüsamettin korkuatatanin kaç çocuğunu bu memleket biliyor? Hangi düğünlerini Bingöl’de yaptılar. Zeki korkutata siyasi emelleri dışında hangi bayramda sonra geldi bu şehirde gezdi?

    Cevapla
  4. Adamın kelime karşılığısın; Zeki Başkan

    Cevapla
  5. Adamın kelime karşılığısın Zeki Başkan

    Cevapla
  6. Ne meraklısın halay çekmeye

    Cevapla
  7. Zeki Bey Milletvekili seçilmemesine rağmen bütün ilçeleri ziyaret ederek teşekkür etmiş. Diğerleriyle arasındaki fark bu olsa gerek, Ayrıca Düğününü de Bingöl de yapmıştır. Yoğun iş temposundan fırsat buldukça Bingöl’e gelmiştir. Gönüllerde kazanan hiç bir şartta kaybedemez. Allah başarılarını daim eylesin.

    Cevapla
  8. Ya arkadaş sen niye böyle asılsız konuşuyorsun Zeki bey sürekli burda seçimden sonra en az 10 defa bingöle geldi bilmeden niiçin konuşuyorsunuz Allah sizi islah etsin inşallah. ZEKİ BEY bingöl için çok büyük bir şans umarım bunu anlarsınız. Cumhuriyet tarihinden bu yana ZEKİ bey kadar bingöl insanlarına faydası dokunan başka bir bürokrat olmamıştır. Bingöllü acil olan bir sürü hastanın ambulanslarla başka hastanelere taşınması, nice bingöllünün şehir dışındaki hastanelerde yaşadığı sınırsız sorunları çözmüştür. Bunlar sadece bir kısmı insanların böyle yüksek derecede teveccüh göstermesinin en büyük nedenleri bunlar ve benzerleri burda yazdıklarım sadece denizde ufak bir damla lütfen biraz araştır nasıl bir insan olduğunu, insanlara nasıl çok faydasının dokunduğunu ondan sonra buraya yaz emin olun ZEKİ beyin ahı sizi tutacaktır. ÖLÜMÜNE SONUNA KADAR ZEKİ BAŞKANLAYIZ…

    Cevapla
  9. 1 Nisan 2019, 17:32

    Zeki beyi savunanlar adam memur sen lilerden başka kime ne yapmış.şişirmeyin bu balonu. Amcası Hüsamettin de çapakçur çayını Venedik yapacaktı. Aslına çekmiş.

    Cevapla
  10. Zeki bey bülgölümüzün yeni umudu ,herseyiylen harika bir insan seçilmedi ama secimden sonra bütün ilçe ve beldeleri gezip tesekur eti bingölün bi geçmişine bakın hangi vekil secilmeyipte ,sonra gezip tesekur etmiş, seçilenler bile gezip tesekur etmiyor,Zeki beyin yolu her daim açık olsun anının.

    Cevapla
  11. mesele zeki mesele veki degil zaten ya yusuf ya cevdet ya fevzi .degisen ne olacak ki bide gök gusagi gibi degisen siyaset…çiler. sizce referans olmadan kime ulasabilirsiniz ki.ulasaniz bile yok bizden mi yok telliogularindadir.ya ALLAH askına bu memleket kimin tapulu malidir biz kimiz siz kimsiniz .dünya fani insan hani kimler gitmedi ki biz kalalim .

    Cevapla
  12. 17 Nisan 2019, 08:46

    mesele zeki mesele veki degil zaten ya yusuf ya cevdet ya fevzi .degisen ne olacak ki bide gök gusagi gibi degisen siyaset…çiler. sizce referans olmadan kime ulasabilirsiniz ki.ulasaniz bile yok bizden mi yok telliogularindadir.ya ALLAH askına bu memleket kimin tapulu malidir biz kimiz siz kimsiniz

    Cevapla
  13. aslinda çok basit sadece inanmak lazim bu hayatan baska bi hayatın daha olduguna inanmak yeter .ve hep ayni kisiler etrafinda .dönen çark ve adaletsizz bi döngü eger bi iş alımında mudahale yapiliyorsa bu alenen.farkli birinin ekmegini alip baska birilerine vermektir.gerçi bu hiyanet imamlari.bunun ne kadar agir bi vebal oldugunu.biliyorlar ama size demiyorlar.çünkü her zaman onlara da bi referans lazim degil mi bakalim ahiret havayolarinda da referan gecerli mi.sevgili ida re ..c iilller.

    Cevapla
  14. 17 Nisan 2019, 09:12

    aslinda çok basit sadece inanmak lazim bu hayatan baska bi hayatın daha olduguna inanmak yeter .ve hep ayni kisiler etrafinda .dönen çark ve adaletsizz bi döngü eger bi iş alımında mudahale yapiliyorsa bu alenen.farkli birinin ekmegini alip baska birilerine vermektir.gerçi bu hiyanet imamlari.bunun ne kadar agir bi vebal oldugunu.biliyorlar ama size demiyorlar.çünkü her zaman onlara da bi referans lazim degil mi bakalim ahiret havayolarinda da referan gecerli mi.sevgili ida re ..c iilller.

    Cevapla
  15. 17 Nisan 2019, 09:28

    her şey yalan baki olan ALLAH. bu da geçer.kimler gelip geçmedi ki insan sadece bunu bilmeli.vebal vebal.ne kadar aci bi şey düsünün.sıratıl mustakim de .ve o köprüde geçerken velhasil ayagın takildi yok ben bilmedim .geri dönüs yok.gerçi bir zamanlar bizde diyorduk gidip dönen var mi.evet dönen olmasada her gün sayisiz insanin gidip dönmemesi asıl mesele bu ya.demeki ordan kaçmak yok .ve gitmek de garanti zaten her gün olmasa da arada bir.mutlaka bi tanidigimiz gider ve dönmez ne kadar aci degil mi bir gün hepimiz bay bay elveda yi elveda

    Cevapla
  16. Sen âh deyip de geçme öyle,
    Bir âh’tadır celâl-i Zât’ı,
    Bir âh, semâyı, Arş’ı sarsar,
    Bir âh yıkar bu kâinâtı

    Cevapla
Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin