Köylerde Hırsızlık Yapan Üç Şüpheli Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl merkeze bağlı dört köy ve Karlıova’nın Yeşilyurt mahallesindeki beş işyerini soydukları şüphesiyle gözaltına alınan üç kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Jandarma İl Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, merkeze bağlı dört köy ve Karlıova’nın Yeşilyurt mahallesindeki beş işyerini soydukları şüphesiyle üç kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

‘‘Bingöl İli Merkez İlçe Sarıçiçek, Çobantaşı ve Yenibaşlar Köyleri, Karlıova İlçesi Devecik köyü ve Karlıova ilçe merkezi Yeşilyurt mahallesinde, 13 Kasım 2019 tarihinde gece saatlerinde meydana gelen (5) işyerinden hırsızlık olayının aydınlatılması için Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan adli çalışmalarda;

Şüpheli şahısların olay esnasında kullanmış oldukları kiralık araç tespit edilerek E.K., H.M. ve E.K. isimli şüphelilerin kimlik bilgilerine ulaşılmıştır. Şüpheli şahıslar aynı gün Bingöl İl merkezinde bulunan adreslerinde yakalanmış olup, hırsızlık olayına konu (703) paket çeşitli markalarda sigara, (570) TL para ve olayda kullanılan (1) adet demir kesme makası şüpheliler tarafından gizlenen bir binada ele geçirilmiştir.

Şüpheli (3) şahıs gözaltına alınmış ve 14 Kasım 2019 tarihinde sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevine konulmuştur.’’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Köylerde Hırsızlık Yapan Üç Şüpheli Tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin