Masa tenisi takımı finalde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl Masa Tenisi Erkek Takımı, 25-27 Mayıs tarihleri arasında Samsun’da yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Türkiye Finali Müsabakalarına katılacak.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünce organize edilen Bağımsız Federasyonlar ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinin koordinasyonuyla yürütülmekte olan Anadolu Yıldızlar Ligi 2018-2019 Sezonunda Bingöl Masa Tenisi Erkek Takımı, Şanlıurfa’da yapılan Yarı Final müsabakalarında göstermiş olduğu performans sonrası 25-27 Mayıs tarihleri arasında Samsun’da yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Türkiye Finali Müsabakalarına katılma hakkını elde etti.

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yapılan açıklamada; “Yıldızlar kategorisinde ülke çapındaki en büyük organizasyon olma özelliği taşıyan ve içerisinde 21 branşda organizasyon yapılan Anadolu Yıldızlar Liginde Masa Tenisi takımımızın Antrenör ve Sporcularına Final Müsabakalarında başarılar diliyoruz” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Masa tenisi takımı finalde!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin