Mehmetçik, Narko Terör Operasyonları İle Uyuşturucuya Darbe Vurdu

featured
BİNGÖL'DE MEHMETÇİK, 1 OCAK 2020'DEN BUGÜNE KADAR TOPLAMDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ 144 OPERASYONDA, 9 MİLYON 500 BİN KÖK KENEVİR İLE 5 TON 250 KİLOGRAM ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRDİ. (MUHAMMET ALİ ÇİFTÇİ/BİNGÖL-İHA) Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı tarafından bu yıl düzenlenen narko terör operasyonları ile 5 ton 250 kilogram esrar ile 9 milyon 500 bin kök kenevir ele geçirildi.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl’de İl Jandarma Komutanlığı tarafından bu yıl düzenlenen narko terör operasyonları ile 5 ton 250 kilogram esrar ile 9 milyon 500 bin kök kenevir ele geçirildi.

Ülke genelinde teröre ve uyuşturucuya peş peşe darbeler vurulurken, Bingöl’de de sahada çalışmalar aralıksız sürüyor. Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahada peş peşe narko terör operasyonları yaparak, hem uyuşturucuyu kökünden kazımada hem de teröre finansman olunmasına engel oluyor. İHA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Bingöl’de bu yıl uyuşturucu ile mücadele kapsamında 4 büyük narko terör olmak üzere çok sayıda operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyonlarda 9 milyon 500 bin kök kenevir ile 5 ton 250 kilogram esrar ele geçirildi,12 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

Öte yandan jandarma timleri tarafından kent genelinde uyuşturucunun yanı sıra teröre de darbe vuruldu. Toplam da 144 operasyonda 199 kişi hakkında yasal işlem yapılırken, 13 adette çeşitli ruhsatsız silahlar ile patlayıcı maddeler ile sığınaklar bulunarak imha edildi.

Ayrıca bölgede timlerin narko terör operasyonlarını aralıksız sürdüğü öğrenildi. (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mehmetçik, Narko Terör Operasyonları İle Uyuşturucuya Darbe Vurdu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin