Önal, LGS’de Türkiye 1.’si Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz gün açıklanan LGS sonuçlarında Hürriyet Koleji öğrencilerden Yusuf Bihar Önal, 500 tam puan alarak Türkiye 1.’si Oldu.

Öğrencilerin yıl boyunca hazırlandığı Liseye Geçiş Sınavı (LGS), sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı. Açıklanan sonuçlarda, son 4 yılda Türkiye birincisi çıkaran Hürriyet Koleji, Bingöl’ün için yeni bir başarıya daha imza atmış oldu.

Konu ile ilgili kolejden yapılan açıklamada, öğrencilerinin 500 tam puan aldığı vurgulanarak; “Daha önce Bingöl’e Türkiye birinciliği gururunu birkaç kez yaşatan Bingöl Hürriyet Koleji aynı duyguyu bir kez daha yaşatmanın vermiş olduğu sevinç içindedir.  2019 LGS ‘ de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi olan Yusuf Bihar Önal Bingöl’ün gururu oldu. Özel Bingöl Hürriyet Koleji alanında uzman kadrosu ile farklı dallarda başarılı öğrenciler yetiştirdiği gibi MEB’in ve ÖSYM’nin yaptığı sınavlarda da dört yılda 5 Türkiye birincisini çıkarma başarısını göstermiştir. 2015- 2016 TEOG-1 ve TEOG-2 Türkiye 1.si Şevin Aybek, 2016- 2017 TEOG-2 Türkiye 1.si Sena Şahin, 2016- 2017 TEOG-2 Türkiye 1.si Emir Çiçek, 2016- 2017 YGS Dört Dalda Türkiye 1.si Ahsen Zeynep Kaya, 2018- 2019 LGS Türkiye 1.si Yusuf Bihar Önal, Aklın Işığı Kalbin Nuru şiarı ile gelecek nesilleri aydınlatma gayesi içerisinde olan Özel Bingöl Hürriyet Koleji ailesini ve sınava giren bütün öğrencileri tebrik eder hayat boyu başarılar dileriz”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Önal, LGS’de Türkiye 1.’si Oldu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin