‘Operasyonun Başlaması Kadar, Sonuçlanması da Önemli’’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Ahmet Bazencir, ‘son çekim’ operasyonunun sonuçlandırılmasının en büyük dilekleri olduğunu söyledi.

Kamuoyunda yankı uyandıran ‘son çekim’ operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Ahmet Bazencir, ön yargılı olmadan mahkeme kararını beklemek daha doğru olur. Başlatılan operasyon kadar sonuçlanması da en büyük dileğimizdir dedi.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet, Gasp ve Ahlak Büro Amirlikleri tarafından yürütülen ‘son çekim’ operasyonu kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Operasyon süresince kamuoyuna sızan şüpheli ve mağdur listeleri birçok kişiyi mağdur durumda bıraktı. 31 şüpheli şahıstan 6’sı Emniyette ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 25 şüpheliden 15’i çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest kalırken, 10 kişinin tutuklanmasına karar verildi.

ARZU EDİLEN BİR DURUM DEĞİL

‘son çekim’ operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, ‘‘son çekim operasyonu ile ilgili haberleri herkes gibi bizde basından takip ediyoruz. Arzu edilen bir durum değildir. Adliyeye intikal etmiş bir durum hakkında yorum yapmak doğru olmaz. En iyisi hiç kimse hakkında ön yargılı olmadan mahkeme sonucunu beklemek daha doğru olur. Başlatılan operasyon kadar sonuçlanması da en büyük dileğimizdir.’’ Şeklinde konuştu.(Yusuf ELÇİ)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Operasyonun Başlaması Kadar, Sonuçlanması da Önemli’’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin