Prof. Dr. Olgun: “Üniversiteyi İleriye Taşımalıyız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Etik Değerler ve İş Ahlakı Semineri’nde konuşan Prof. Dr. Hakan Olgun; “Daha iyi nasıl verimli olabileceğimizi ve çalıştığımız kurumu daha ileriye nasıl taşıyabileceğimizi düşünmemiz gerekiyor. Düşünüp, bu düşünceyi çalışma hayatımızda uygulamaya dökmemiz lazım” dedi.

Bingöl Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Birimi tarafından 14 Kasım 2018 tarihinde idari personele yönelik “Etik Değerler ve İş Ahlakı” Semineri düzenlendi.  Açılış konuşmasını Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Olgun tarafından yapılan programda Doç. Dr. Cihat Yaşaroğlu tarafından sunum yapıldı.

Enstitüler Binası Konferans Salonunda düzenlenen eğitim programının açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Olgun, Bingöl Üniversitesi bünyesinde çalışan her bir personelin kendileri için değerli olduğunu ifade ederek, her bir personel için Bingöl Üniversitesi’nin de değerli olması gerektiğini belirtti.

Bingöl Üniversitesinin başarı çıtasını daha yukarıya taşımak için her bir çalışanın bu değerler kapsamında azami gayret göstermesi gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Olgun, “Bizler Bingöl Üniversitesi ailesinin her bireyi olarak üstümüze düşen vazifeyi yerine getirmemiz gerekiyor. Bu söylem vazifemizi yerine getirmediğimiz anlamına gelmez. Daha iyi nasıl verimli olabileceğimizi ve çalıştığımız kurumu daha ileriye nasıl taşıyabileceğimizi düşünmemiz gerekiyor. Düşünüp, bu düşünceyi çalışma hayatımızda uygulamaya dökmemiz lazım” dedi.

Prof. Dr. Olgun, konuşmasında nitelikli bir üniversite olmak için kurumsallaşmanın gerekliliğini de vurguladı.

Açılış konuşmasının ardından “Etik Değerler ve İş Ahlakı” eğitiminin sunumuna geçildi. Sunumuna “Kurumsal düzeyde çalışırken büyük çarkın dönebilmesi için küçük dişlilerin dönmesi lazım” sözleri ile başlayan Doç. Dr. Cihat Yaşaroğlu, “Yalnız insanı bir mekanik araç olarak görmemek, duygu boyutunun da olduğunu unutmamak gerekir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Prof. Dr. Olgun: “Üniversiteyi İleriye Taşımalıyız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin