PTT A.Ş. 177. Yaşını Kutluyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Ekim 1840 tarihinde posta hizmetlerini yürütmek üzere Posta Nezareti’nin kurulmasıyla temelleri atılan, yüzyıllar içinde gelişerek milli bir kuruluş yapısına ulaşan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) 177.yaşını kutluyor.

PTT Bingöl Başmüdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

“PTT A.Ş.’nin günümüzde küresel bir marka haline geldiğini ve büyük bir kurumsal dönüşümden geçen PTT A.Ş. Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığını yürütmektedir. PTT A.Ş. posta ve kargo taşımacılığı başta olmak üzere bankacılık, sigortacılık, e-ticaret, lojistik gibi alanlarda başarılı faaliyetler göstererek bir holding yapısına ulaştı. 4 bin 500’ü geçen işyeri sayısı, 40 bini aşan insan kaynağı ile sürdürülebilir karlı büyümeyi her yıl üstüne koyarak gerçekleştiren PTT’miz, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığı unvanı ile küresel posta sektörüne yön veriyor, sektörün gelişimine liderlik ediyor. PTT A.Ş.’nin e-ticaret alanında da global bir oyuncu haline gelmiştir.”ePttAVM.com platformumuzu dünyaya açıyoruz. Yurt dışı işbirliklerimizle posta kuruluşlarının e-ticaret altyapılarının geliştirilmesine destek veriyor, onların mevcut teknik altyapıları ve ürün havuzlarıyla kolaylıkla entegre olabilecekleri bir e-ticaret platformu sunuyoruz. ePttAVM.com, KOBİ ve perakende tedarikçilerinin e-ihracat kapısı olma yolunda da ilerliyor.”

VALİ MANTI’YA ZİYARET

PTT A.Ş.nin Kuruluş yıldönümü münasebetiyle PTT Başmüdürü Abdullah Taşdelen Vali Ali Mantı’ya Nezaket Ziyareti Gerçekleştirdi.

Başmüdür Abdullah Taşdelen yapılan ziyarette Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş hakkında çalışmaları hakkında bilgi verdi. Taşdelen, şunları söyledi:

“PTT işyerlerimizde; PTT Kargo ve APS kurye, PTTCELL, Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), Kişisel Pul ile yurtdışı koli hizmetleri, HGS, para posta, diğer bankalar adına kredi verme, Türk Telekom ve GSM telefon tahsilâtları, anlaşmaları bankalara ait kredi kartı tahsilatı, emekli maaş ödemeleri, havale işlemleri, posta çeki hesap açma/yatırma ve ödeme, döviz işlemleri, trafik cezası ödemesi, sigortacılık, birleşik posta mektup postası gönderileri, telgraf, faks gönderme ve alma hizmeti, GSM operatörlerine kontör yükleme olup detaylı bilgiler için siz değerli halkımızı işyerlerimize bekleriz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PTT A.Ş. 177. Yaşını Kutluyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin