‘Şehit ve Gazilerimiz Daima Gurur Kaynağımız’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Kadir Ekinci’nin 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı: Şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz daima gurur kaynağımız olacaklardır.

Vali Kadir Ekinci, 19 Eylül Gaziler Günü mesajında, “Şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz daima gurur kaynağımız olacaklardır.” Dedi. “milletimizin her ferdi derin bir birlik ve beraberlik şuuru ile şehidinin yakınlarına ve gazilerine sahip çıkmış ve çıkmaya da devam etmektedir.” Diyen Vali Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tarih ve aidiyet bilincimizi ayakta tutan, birlik ve beraberliğimizi yarınlara taşıyan ve bize kimlik kazandıran kavramların başında şehitlik ve gazilik gelir. Her karışı, Allah için canlarını seve seve vermiş şehitlerimizin ve gazilerimizin kanıyla sulanmış bu cennet vatan bizlere onların muazzez ve mukaddes hatırasıdır.

Şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin yani tarihimizin yıldızlarının yüce değerler adına üstün mücadele azimlerini, fedakârlıklarını ve pak hatıralarını daima kalbimizde taşıyacak, yeni nesillere ulaştıracak ve asla unutmayacağız.

ŞEHİTLERİMİZ VE KAHRAMAN GAZİLERİMİZ DAİMA GURUR KAYNAĞIMIZ OLACAKLARDIR

Onlara olan şükran ve vefa borcumuzu onları sadece anarak değil onları anlayarak ve üstlendikleri misyonu bugüne ve geleceğe taşıyarak; tarihi ve kültürel değerlerimizi güncel tutarak ve dünden bugüne bizi ‘biz’ kılan ve tarihte bize kimlik kazandıran büyüklerimizin aziz hatıralarına sahip çıkarak, ezana ve bayrağa yönelik hain teşebbüslere geçit vermeyerek, milletin iradesini üstün kılarak ödeyeceğiz.

Bunun yanında şehitlerimizin yakınlarının ve kahraman gazilerimizin maddi ve manevi sorunlarını gidermek için devletimiz bir takım tedbirler almakta ve almaya devam etmektedir. Aynı şekilde milletimizin her ferdi derin bir birlik ve beraberlik şuuru ile şehidinin yakınlarına ve gazilerine sahip çıkmış ve çıkmaya da devam etmektedir. Ülkemizde yaşanan bu dayanışma ve acıları paylaşma duygusu bizleri daha fazla birbirimize yakınlaştırmakta ve birliğimizi pekiştirmektedir.

Şehitlerimizin ve gazilerimizin kutsal emanetine, nesilden nesile yaşatılan bir ruh ve anlayışla sahip çıkarak, çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel yarınlar, daha mutlu ve müreffeh bir ülke bırakmak için milletçe el ele, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; dünden bugüne hakikat adına şehadete yürüyen aziz şehitlerimiz ile ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize ve muhterem ailelerine de sağlık ve esenlik dileklerimi sunuyorum.” (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Şehit ve Gazilerimiz Daima Gurur Kaynağımız’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin