Solhan, BAL’a aday!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi yarı final müsabakasında İl Özel İdaresi ile karşılaşan Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü rakibini 1-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Final müsabakasında galip gelmesi durumunda Solhan’a bir ilk yaşatılacak…

Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi 2018-2019 sezonunda Beyaz grupta mücadele eden Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü, yarı final müsabakalarında Yeşil grubun lideri İl Özel İdaresi ile çapraz eşleşme sonucunda karşılaşan Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü, aldığı galibiyet ile final oynama hakkı kazandı.

16 Nisan 2019 Salı günü başlayan yarı final müsabakalarına Beyaz ve Yeşil grupların ilk iki takımı çıkarken Beyaz grubun lideri Yeni Güveçli Gençlik Spor Kulübü Yeşil grubun ikincisi Çavuşlar Spor Kulübü ile Yeşil grubun lideri İl Özel İdaresi ise Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü ile karşılaştı. Salı günü oynanan Yeni Güveçli Gençlik Spor Kulübü ile Çavuşlar Spor Kulübü karşılaşmalarında her iki takım adına gol kaydedilmezken penaltılara giden karşılaşmada 4-2 galip ayrılan Çavuşlar Spor Kulübü ilk finalist oldu. 18 Nisan Perşembe günü İl Özel İdaresi ile Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü arasında oynana karşılaşmada ise 60’ıncı dakikada Ömer Tezel’in attığı gol ile karşılaşma tek gol ile Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübünün üstünlüğü ile sona ererek ikinci finalist Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü oldu.

RAKİP ÇAVUŞLAR

Bingöl 1. Amatör Futbol Liginde Solhan’ı temsil eden Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü final müsabakalarında Çavuşlar Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Bir yıllık mücadele sonucunda Beyaz grupta ligi ikinci sırada tamamlayan Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü playoff oynama hakkı kazanmıştı. Yarı final müsabakalarında rakibi İl Özel İdaresi ile karşılaşan temsilcimiz aldığı galibiyet ile final müsabakasında 23 Nisan Salı günü saat 14.00’da Çavuşlar Spor Kulübü ile karşılaşacak.

MAÇA DAVET

Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bingöl 1. Amatör Ligde 3 yıldır mücadele ediyoruz. Her yıl yeni sporcuları ilçemize kazandırırken başarı periyodunda da yükselme kaydettik. Bu sezon grupta yapılan mücadele sonucunda yenilgisiz olarak grup ikincisi olup yarı finallere yükselme başarısı elde ettik. Yarı final müsabakasında ise Yeşil grubun lideri İl Özel İdaresi ile çıktığımız karşılaşmada galip gelerek finale yükseldik. 23 Nisan 2019 Salı günü Bingöl’de oynayacağımız final müsabakası sonucunda galip gelen takım Bingöl şampiyonu olacaktır. Solhan tarihinde final müsabakasına kadar çıkan takım olmuş ancak Bingöl Şampiyonu olan Solhan ekibi daha olmamıştır. Bu sezon final müsabakasında galip gelerek Solhan’a bir ilki yaşatmak istiyoruz. Bunun için sporcularımız ve teknik ekibimiz gerekli hazırlıkları yaptı. İnşallah Solhanlılarımızın da desteği ile ilçemize bu ilki yaşatacağız. Bundan dolayı takımımızı yalnız bırakmamak için Kaymakamımız Sayın Fatih Okumuş, Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız, Kurum Amirlerimiz, Siyasi Parti Temsilcilerimiz, Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerimiz ve Esnaflarımız ile tüm halkımızı ve Bingöl’de takımımıza gönül veren hemşehrilerimiz karşılaşmayı izlemeye ve takımımızı desteklemeye davet ediyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Solhan, BAL’a aday!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin