SOLHAN SPOR, JAKOPO MASSARİ İLE ANLAŞTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020-21 Sezonu hazırlıklarını sürdüren AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Solhan Spor, İtalyan smaçör Jakopo Massari ile anlaştığını açıkladı. Kulüp Asbaşkanı Kutlu, üçüncü yabancı oyuncu transferi ile takımın önemli ölçüde tamamlandığını belirtti.

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhanspor, 2020-21 Türkiye Voleybol Federasyonu AXA Efeler Ligi mücadelesi için transferlerini önemli ölçüde tamamladı. Yeni sezon için ciddi çalışmalarda bulunan ve daha önce iki yabancı oyuncu transfer eden Solhanspor, son olarak İtalyan smaçör Jacopo Massari ile anlaştığını açıkladı. Transfer hakkında bilgi veren Solhan Spor Kulübü Asbaşkanı Yüksel Kutlu, “AXA Efeler Ligi’nde Solhan İlçemizi, Bingöl’ümüzü ve bölgemizi en iyi şekilde temsil etmek ve Anadolu’da voleybolun karşılığını yansıtmak için yoğun çalışmalar sergiledik. Efeler Ligi’nde mücadele eden kulüplerimiz başta olmak üzere birçok takımda mücadele eden yerli oyuncularımızı transfer ederken yabancı oyuncular için de önemli isimler ile anlaştık. Son olarak İtalyan smaçör Jacopo Massari ile anlaştık ve böylelikle kadromuzu önemli ölçüde tamamladık. Lig hazırlıklarımız devam ediyor. Yakın tarihte hazırlık müsabakaları ile süreci en iyi şekilde
tamamlayıp lige hazırlanmaya çalışıyoruz. Sezonun sağlıklı geçmesini temenni eder kulüplerimize başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.
JACOPO MASSARİ KİMDİR?
Voleybola 2007 yılında İtalya’nın Volley Piacenza takımında başlayan 1988 doğumlu smaçör Jacopo Massari Solhan Spor ile anlaştı. En son 2015 yılında İtalya milli takımında forma giyen 1.85 boyundaki Massari, Cittadi Castello, Paris Volley, Leo Shoes Modena, Tonno Collipo Calabria Vibo Valentina takımlarında ikişer sezon forma giydi. Son olarak Cucine Lube Civitaniva takımında oynayan Jacopo Massari 2020-2021 sezonda Solhan Spor’da mücadele edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SOLHAN SPOR, JAKOPO MASSARİ İLE ANLAŞTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin