Solhanspor, Puan Alamadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Voleybol Federasyon 1’inci ligde gösterdiği başarı ile play off oynamayı hak kazanan Solhanspor, yarı finallerde çıktığı iki karşılaşmada da puan alamadı.

Palandöken Belediyesi ile Beşiktaş JK’ye mağlup olan Solhanspor, son maçında Milas Belediyesi ekibi ile karşılaşacak.

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhanspor’un play off karşılaşmaları devam ediyor.

2018-2019 sezonunda grubunda karşılaştığı 13 takıma karşı mücadele eden Solhanspor, evinde çıktığı 13 karşılamadan namağlup ayrılırken, deplasmanda ise 5 karşılaşmadan galip ayrılarak ilk 4 takım arasında kalarak adını play off’a yazdırdı.

6-7-8 Nisan 2019 tarihlerinde, Kayseri Atatürk Spor Salonu’nda play off karşılaşmalarında Solhanspor, ilk günde Saat 16.30’da Palandöken Belediye takımıyla karşılaştı.

200’ü aşkın taraftarı karşısında yarı finalde ilk sınavına çıkan Solhanspor, karşılaşmada ilk seti 25-22, ikinci seti 25-18 ve üçüncü seti ise 25-19 kaybederek yarı finallerde ilk maçını kaybetti. 7 Nisan 2019 Pazar günü ikinci müsabakasında Beşiktaş JK ile karşılaşan Solhanspor, müsabakanın ilk setini 25-17 ve ikinci setini ise 25-22 kaybederek 2-0 geride iken üçüncü seti 25-22 alarak skoru 2-1 yaptı. Karşılaşmanın dördüncü setini ise 25-15 kaybeden Solhanspor, yarı finallerde iki karşılaşmada puan alamadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Solhanspor, Puan Alamadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin