Şubat’ta 29 Narkotik Operasyonu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Şubat ayında, 29 narkotik operasyonu gerçekleştirdi. Yakalanan 61 şahıstan 6’sı tutuklandı 55’i hakkında adli işlem uygulandı.

1 Şubat ve 7 Mart tarihleri arasında Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen operasyonlar ile ilgili Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, ‘‘Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde 01 Şubat – 07 Mart 2019 tarihleri arasında icra edilen (29) operasyonda; (59) kg. esrar, (5) kg. skunk esrar, (34) adet uyuşturucu hap, (4) g. metamfetamin ve (1) g. kokain ele geçirilmiş; yakalanan (61) şahıstan (6)’sı tutuklanmış, (55)’i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteğiyle ilimiz genelinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ile mücadeleye aralıksız olarak devam etmektedir.’’ İfadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şubat’ta 29 Narkotik Operasyonu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin