Tünel kazıp oy kullandılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl’ün Genç ilçesine bağlı Sarmakaya Köyü’nde vatandaşlar, yağan metrelerce karın arasında kalan ve kapısına tünel kazılarak ulaşabilen köy okulunda oylarını kullandılar.

31 Mart yerel seçimlerinde Bingöl ve doğu bölgelerinde vatandaşlar sabah 07:00’den akşam 16:00’a kadar oylarını kullanmak için sandık başına gittiler. Kentte olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürdüğü Genç İlçesi Sarmakaya Köyü’nde vatandaşlar, yoğun kar yağışı ve tipi arasında, metrelerce kara rağmen oylarını kullandılar.

‘OYLARIN KULLANDIĞI KÖY OKULU KAR ALTINDA KALINCA TÜNEL KAZDILAR’

Kar yağışı ve olumsuz havaya rağmen sandık başına giden bazı vatandaşlar, çatısına kadar kar altında kalan tek katlı okulu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Kapısına tünel kazılarak ulaşılabilen okulda seçim sorunsuz yaşandı. Oy kullanmaya giden vatandaşları taşıyan minibüsün metrelerce kar altında ilerleyerek köye ulaştığını ve bölgede hava koşullarının günlük yaşamı zorladığını belirten vatandaşlar, zor koşulda da olsa vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini ifade ettiler.

Vatandaşların çektiği görüntülerde, oyların kullanıldığı köy okulunun kapısının yağan kardan dolayı görülmediği ve okul kapısına tünel kazılarak girildiği görülüyor. Görüntülerde ayrıca vatandaşları taşıyan minibüsün yolda kaldığı ve metrelerce kar arasından ilerlediği görülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tünel kazıp oy kullandılar

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin