Vali Ekinci, Kiğı ve Adaklı ilçelerini ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Vatandaşla buluşma’ programları kapsamında ilçelerimizi ziyaret eden Vali Ekinci, Kiğı ve Adaklı İlçelerinde bir dizi temas ve incelemelerde bulundu, esnaf ziyaretleri yaptı.

Kiğı’da Kaymakam Onur Yeniay ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Ekinci, önce Hükümet Konağı ziyareti yaptı. Burada Kaymakam Yeniay’dan ilçe hakkında brifing alan Vali Ekinci daha sonra birimleri ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi.

Daha sonra Kiğı Adliyesi ve Kiğı Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret eden Vali Ekinci, buradan Kiğı Devlet Hastanesine geçerek incelemelerde bulundu.

Son olarak ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri yapan Vali Ekinci esnaftan büyük ilgi ve sıcaklık gördü. Esnaf ziyaretleri esnasında karşılaştığı yaşlı teyzeyle birlikte çay içen ve sorun ve taleplerini dinleyen Vali Ekinci çocukları da ihmal etmedi; karşılaştığı çocuklarla sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi.

İlçe ziyaretleri kapsamında ikinci olarak Adaklı İlçesi ziyareti gerçekleştirildi.

Kaymakam Muharrem Coşgun, Belediye Başkanı Zeki Işık  ve ilçe protokolünce karşılanan Vali Ekinci, Kaymakamlık makamına geçerek burada Kaymakam Coşgun’dan ilçe hakkında brifing aldı.

Akabinde Belediye Başkanlığı ziyareti gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Zeki Işık, belediyenin tamamlanan ve devam eden çalışmaları hakkında bilgi sundu.

Daha sonra ilçe merkezindeki esnafı ziyaret eden Vali Ekinci ‘bol ve hayırlı alışveriş’ dileklerinde bulunarak şunları söyledi:

“Birbirinden güzel ilçelerimizde, içten, samimi ve misafirperver hemşehrilerimizle bir arada olmanın sevincini yaşıyorum. Amacımız insanımızla yüz yüze gelerek sorunlarını ve taleplerini dinlemektir. Alacağımız dönütler kapsamında kamunun imkânlarını en kısa sürede vatandaşımız için seferber edeceğiz inşallah. Çünkü vatandaşımızın rahatı, huzuru ve memnuniyeti en büyük hedefimizdir. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin, dostluk ve kardeşliğimiz kaim olsun.”

Ziyaretlerinde Vali Kadir Ekinci’ye İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim ve İl Sağlık Müdürü M.Emin Gündoğdu eşlik ettiler.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vali Ekinci, Kiğı ve Adaklı ilçelerini ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin