‘Vatandaş, bilgisi dışında üye yapılıyor’ iddiası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi İl Başkanı Mikail Kovalar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu iddialarda bulundu:

“Basına ve kamuoyuna saygılarımla. Bilmeniz gereken ve muhakkak sorgulamanız gereken önemli bir sorunu sizlerle paylaşma ihtiyacı duydum. Uzun bir süredir gerek saha çalışmalarımız da gerek bizzat İl ve İlçe teşkilatlarımıza üye olma talebiyle başvuran vatandaşlarımızın üyelik girişlerini yapmak isterken; “Şahsın başka bir partide üyeliği bulunmaktadır” yazısı ile çok sıklıkla karşılaşmaktayız. Bu durumu üyelik için başvuran vatandaşlarımıza iletince; bizlere “her hangi bir partiye daha önce üyeliğimi yapmadım” cevabını vermektedirler. Sizlerde bilginiz dışında kendinizi bir partinin üyesi olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız, https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/ yaparak siyasi parti üyeliğinizi sorgulayabilir ve iptalini gerçekleştirebilirsiniz.

İşçi, memur, öğrenci, esnaf fark etmeksizin her kesimden üye yapıldığı bilgisi almaktayız. Daha önce İŞKUR üzerinden geçici olarak alınan vatandaşlarımızdan tutun, sosyal yardımdan destek almış vatandaşlarımıza kadar çok geniş bir yelpazenin üyeliği yapılmıştır.” (Haber Merkezi)

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Vatandaş, bilgisi dışında üye yapılıyor’ iddiası!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin