“Vekil Sağlık Personelinin Taleplerine Destek Bekliyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mil-Sağlık Sen Bingöl İl Başkanı Muhammet Asutay, taşra teşkilatlarında çalışan vekil sağlık personelinin taleplerine destek beklediklerini bildirdi.

Mil-Sağlık Sen Bingöl İl Başkanı Asutay, vekil sağlık personellerinin kadro talepleri ile ilgili açıklama yaptı.

Sendikalarının sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduğunu belirten Asutay, “Sağlık Müdürlüğü bünyesinde vekil ebe ve hemşire olarak görev yapan sağlık personelinin kadro taleplerini önemsiyor ve Mil-Sağlık Sen olarak daima yanlarında olduğumuzu Bingöl kamuoyuna bildiriyoruz” dedi.

“İlimiz Sağlık Müdürlüğü taşra teşkilatlarında çalışan vekil sağlık personelimizin çözüm bekleyen kadro ve özlük hakları problemi bulunmaktadır” diyen Asutay, şöyle devam etti:

“Asıl kadroya vekalet eden vekil sağlık personelimizin işten çıkarılma korkusu yaşamadan asıl kadroya geçirilerek mesleklerini yerine getirilmesi sağlanmalıdır. Dünyadaki kutsal mesleklerden birini yerine getiren vekil sağlık personelimizin ciddi emeklilik problemi de bulunmaktadır. İlimizin değerli Milletvekilleri Sayın Cevdet Yılmaz, Sayın Feyzi Berdibek, Sayın Valimiz Kadir Ekinci ve Sayın Sağlık İl Müdürümüz Dr. Mehmet Emin Gündoğdu beylerden vekil sağlık personelimizin bu taleplerini duymalarını ve destek olmalarını bekliyoruz. Şimdiden Mil-Sağlık Sen olarak desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Vekil Sağlık Personelinin Taleplerine Destek Bekliyoruz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Çapakçur Gazetesi - Bingöl Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin